Verslag 70 jaar prisma
logo prisma predikantspartner

Verslag 70 jaar prisma
Begin november komen predikantspartners uit het hele land weer samen bij Mennorode in Elspeet te midden van de prachtige bossen.

De ontvangst is feestelijk en wel met rede: Prisma bestaat 70 jaar! We worden ontvangen met een taartje met het logo van Prisma erop.
Daarnaast wacht ieder een extra verrassing voor het avondprogramma.
Onder leiding van Aart Veldhuizen (o.a. supervisor en predikant) uit Sneek gaan we aan de slag met het thema: ‘Wat heb je meegekregen aan waardevolle dingen, wat heb je achter je gelaten …. wat koester je en wat wil je doorgeven’. 70 jaar Prisma, een mooi moment om de balans op te maken…

 Door middel van verschillende werkvormen staan we stil bij het ‘tegoed’ en het ‘tekort’. We  laten elkaar zien door middel van woorden, gesprek, muziek, creaties en zang wat we ontvangen hebben, wat we koesteren, wat we door willen geven. Hierdoor komen we dichter bij de (onze) kern en zijn we er voor elkaar. In de avond volgt de verrassing: Kees Posthumus heeft een musical geschreven over 70 Prisma. Samen met onze sponsoren en een aantal oud-bestuursleden genieten we van dit optreden. 

Op de tweede dag, na een gezamenlijke viering, gaat ieder weer geïnspireerd naar huis.